Velbesøgt erhvervstræf

torsdag, 9 marts, 2017

Flere end​ 100 forretningsdrivende og andre erhvervsfolk benyttede lejligheden til at gå i dialog med hinanden og Frederiksberg Kommune på det årlige erhvervstræf den 2. marts.

Det er anden gang kommunen afholder erhvervstræffet, og hensigten er at sikre en god dialog med erhvervslivet på Frederiksberg, og synliggøre de forskellige ydelser og servicetilbud kommunen har til virksomhederne. Der var livlig aktivitet ved de mange stande, hvor deltagerne kunne få hjælp og vejledning i alt fra rekruttering og byggesagsbehandling til håndtering af erhvervsaffald og erhvervsfremmetilbud.

I sin indledende tale gjorde borgmester Jørgen Glenthøj opmærksom på et af de nyere tiltag, nemlig Erhvervskontakten, som er den kommunale hotline specielt til virksomheder. Den tåler en gentagelse, så hvis du har spørgsmål, men ikke helt ved, hvor du skal henvende dig, så ring på 2898 2088.

Borgmesteren benyttede også lejligheden til at understrege, at kommunen ønsker at komme virksomhederne så meget i møde som overhovedet muligt. Men man kan ikke altid sige ja. Der er love og regler, som skal overholdes, og vi skal værne om det særlige ved Frederiksberg: 

"Men vi skal være bedre til at finde alternativer, når vi siger nej. Det er noget, jeg personligt er meget optaget af – og som vi arbejder med på de indre linjer her i huset," understregede han.

Udover de mange forskellige messestande, kunne de fremmødte også vælge at høre oplæg om bl.a. mulighederne for at blive leverandør til Frederiksberg Kommune, få hjælp til at finde nye medarbejdere og hvordan man lettere får en byggetilladelse.